PASIUNEA MEA

Bună!
Eu sunt Nicoleta Geanina Atanasiu.

Din adolescență am început să cochetez cu mărgelele, iar în liceu eram pasionată să cos mărgele pe tricourile personale, cizme și genți. Cu toate acestea, nu am urmat o formă de învățământ cu profil artistic, dar pasiunea pentru handmade s-a concretizat mai târziu când am realizat cât de mult îmi găsesc liniștea și împlinirea în ceea ce fac.

Am inceput prin a-mi crea propriile coliere din margele,dar pasiunea pentru flori m-a indrumat catre ceea ce fac in prezent,flori din margele si diferite decoratiuni din margele. Pasiunea pentru margele este o treapta cu ajutorul careia pot crea,iar aceasta imi aduce multumire si implinire deoarece in fiecare produs pun mult suflet.

"Pasiunea este energia pe care iubirea o creeaza fara alt scop decat ea insasi. Energia nascuta din iubire este creativa – ea innoieste tot ceea ce atinge. Pentru a vedea cat de pasionat esti, priveste in jurul tau la ceea ce ai creat. Sursa pasiunii se afla inauntrul tau. Cand pasiunea incepe sa se stinga, trebuie hranita din nou de la sursa."

Deepak Chopra

FLORI DIN MARGELE